Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Valter ISA

Ferma kultivon fasule Trenare edhe misër vëndi. Në një sipërfaqe toke prej 1.2 ha, prej më shumë se 20 vitesh fermeri kultivon patate, qepë dhe fasule. Në toka është bërë një qarkullim i rregullt i kulturave bujqësore në mënyrë që të përmirësohet cilësia e prodhimit, por edhe formacioni përbërës i tokës.

Ferma Valter ISA
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ziejnë shumë shpejt dhe janë shumë të shijshme në konsumim.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Misër cilësor, i pastër, i cili mund të konsumohet i zier ose në bukë. Përmban vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5