Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hysni VODA

Ferma ka një sipërfaqe toke prej 3 ha në të cilën kultivon bimë prashitëse, të cilat i tregëton por edhe një pjesë e përdor për konsum familjar. Puna në fermë kryhet me mjete të mekanizuara dhe agregatet përkatëse dhe cilësia e prodhimit është një nga objektivat që fermeri kërkon të arrijë, pasi kjo e bën më të thjeshtë gjetjen e tregut.

Ferma Hysni VODA
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik, e vaditur mbi 5 herë. Është shumë e shijshme në konsumim. Ziejnë shpejt dhe përmban vlera të larta ushqyese.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec shumë i shijshëm dhe i rritur në mënyrë natyrale. Konsumohet i freskët ose turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5