Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Iliaz LENGU

Në fermën e Z. Iliaz do të gjejmë prodhime shumë cilësore dhe të shëndetshme. Eksperienca e gjatë ka bërë që fermeri të kultivojë varietete me rendiment të lartë dhe cilësi të lartë. Ai përdor plehun organik si plehërim bazë dhe ka siguruar vaditje me ujë të bollshëm nga rrjedha e lumit Devoll.

Ferma Iliaz LENGU
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e kultivuar me pleh organik, vaditur me përmbytje, shumë e shijshme në konsumim dhe me vlera të larta ushqyese.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Speca shumë të shijshëm, të cilët tregëtohen për konsum të freskëta ose për ti vendosur në turshi.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale dhe shumë e shijshme për konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5