Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ali SHEHU

Ferma ka një sipërfaqe toke prej 3 dynym, të cilën sapo e ka blerë. Këtë vit ka zgjedhur që ta mbjellë me fasule Trenare dhe Vëndit. Në vitet në vijim ferma do të zgjerojë aktivitetin e saj me perime dhe pemtore.

Ferma Ali SHEHU
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe kimik.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

150 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fasule me vlera të larta ushqyese, shumë e shijshme në konsumim dhe ziejnë shpejt.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5