Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Endri KELO

Në fermë do të gjejmë fasule Trenare speca Kapi edhe raki muskat. Në një sipërfaqe toke prej 1.3 ha ferma ushtron aktivitetin e saj prej disa vitesh. Puna në fermë kryhet nga familja me makineri përkatëse për çdo kulturë. Tokat plehërohen vetëm me pleh oganik dhe vaditen me puset, të cilat i ka hapur fermeri në afërsi të parcelave.

Ferma Endri KELO
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Speca shumë cilësorë të pa prekur nga sëmundjet, të cilët konsumohen të freskët ose turshi. janë shumë rezistente dhe ruhen në kushte frigoriferike.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Raki e pastër pa sheqer, me përqindje alkoli deri në 19 gradë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

2,100 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e vaditur mbi 5 herë me ujë të bollshëm dhe plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5