Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fani LULI

Ne kete ferme do te gjejme prodhim 100% bio, ku e gjithe familja eshte e perkushtuar per te prodhuar produkte cilesore, si molle dhe rrush.

Ferma Fani LULI Ferma Fani LULI
Adresa Fshati Leshnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinke

Frut cilësor i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë, e gjejmë në cdo stinë të vitit.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Shesh i bardhe

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, por dhe në raste festive. Ky është produkt që ka veti kuruese dhe shërben dhe për përdorim në guzhinë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5