Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Myfit CUKA

Ferma merret me kultivimin e Qershive, Molles, Rrushit në një sipërfaqe toke prej 6000 m2 ferma ushtron aktivitetin e saj prej 15 vitesh. Vitet e fundit ferma është duke zgjeruar edhe me shume aktivitetin e saj.

Ferma Myfit CUKA Ferma Myfit CUKA Ferma Myfit CUKA
Adresa Fshati Leshnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Shesh i zi

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar, arrin ëmbëlsinë e duhur. Nga ky rrush del nje Raki dhe vere me cilësi shumë të lartë.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

1,300 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinke

Ky lloj variateti eshte shume i pershtatshem ne kete zone dhe ka produktivitet te larte.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5