Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Iljaz LIPO

Fermeri ka një eksperiencë të gjatë që merret me kultivimin e rrushit dhe të qershis, Në një sipërfaqe toke prej 6000m2 ushtron këtë aktivitet. Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar për të vjelë prodhime cilësore. plehu organik është plehërimi bazë dhe ai kimik si plotësues.

Ferma Iljaz LIPO Ferma Iljaz LIPO
Adresa Fshati Leshnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Ky rrush perdoret per vere, raki por edhe konsum te perditshem.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Keto qershi perdoren per konsum te perditshem por edhe per recel, komposto, gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5