Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma bashkim PENGU

Në fermë do të gjejmë Molle, Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe toke prej 6000m2, të cilën e shfrytëzon për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregtuar.

Ferma bashkim PENGU
Adresa Fshati Leshnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

35,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut me vlera të larta ushqyese, dhe kurative, ndihmon në humbjen e kilograve të tepërt ul % e sheqerit në gjak përmirëson aparatin tretës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5