Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mifit CANELLARI

Ferma ka një sipërfaqe prej 6000m2 në të cilën kultivon qepe, qershi, rrush. Ka eksperiencë të gjatë në bujqesi dhe te gjitha prodhimet jane te rritura ne menyre natyrale.

Ferma Mifit CANELLARI Ferma Mifit CANELLARI Ferma Mifit CANELLARI
Adresa Fshati Leshnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Resling

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar, arrin ëmbëlsinë e duhur. Nga ky rrush del nje Raki dhe vere me cilësi shumë të lartë.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Qepë me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale, e cila ndihmon në pastrimin e organizmit nga bakteret dhe gjithashtu përmirëson shikimin.

Qershi
Qershi 60 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5