Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Meleq HANA

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve si qepe, rrush, molle. Prodhimi rritet ne kushte natyrale dhe eshte shume i kerkuar nga tregu vendas.

Ferma Meleq HANA Ferma Meleq HANA Ferma Meleq HANA
Adresa Fshati Leshnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinke

Frut me vlera të larta ushqyese, ndihmon në humbjen e kilograve të tepërt ul % e sheqerit në gjak përmirëson aparatin tretës.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, reçel, gliko, raki dhe njëkohësisht përdoret dhe si frut i thatë.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Koece

Qepë shumë e shijshme djeg pak konsumohet e njomë ose e thatë, mjaft rezistente në kohë ruhet në vende të thata

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5