Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lero KELO

Prej më shumë se 20 vitesh ferma kultivon produkte bujqësore, të cilat i tregëton, por gjithashtu kultivon edhe për të plotësuar të gjitha nevojat e e familjes me drithra, perime, edhe fruta. Puna në fermë kryhet nga familja me mjete të mekanizuara, por gjithashtu prodhimet në këtë fermë janë shumë cilësore dhe të shëndetshme.

Ferma Lero KELO
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

1,400 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e kultivuar me pleh organik, vaditur me përmbytje, shumë e shijshme në konsumim dhe me vlera të larta ushqyese.

Burxhak
Burxhak 130 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Bimë foragjere, e cila përdoret si bazë ushqimore për bagëtinë gjatë dimrit.

Grurë
Grurë 35 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Dajti

Grurë i pastër dhe me vlera të larta ushqyese, i cili përdoret për prodhimin e bukës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5