Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dhosi DHOSKA

Ferma merret mbarështrimin e deleve për prodhimin e mishit dhe të qumështit. Ferma ka rreth 100 kokë dele, të cilat pjesën më të madhe të kohës i mban në kullotë në malin e Gramozit. Ferma gjithashtu kultivon edhe bimë foragjere me të cilat siguron edhe bazën ushqimore për bagëtinë.

Ferma Dhosi DHOSKA
Adresa Rruga Ersekë - Korcë, km 12 fshati Starje.
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dele
Qumësht dele 70 Lekë/litër

1,950 litra në 1 muaj

Qumësht cilësor dhe shumë i shëndetshëm, i cili përdoret për prodhimin e djathit dhe të gjalpit.

Qengja
Qengja 350 Lekë/kg

80 krerë në 12 muaj

Shqerrat riten në kullotë dhe ushqehen me misër, krunde dhe burzhak.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5