Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kristaq COCI

Kjo fermë ka një sipërfaqe prej 8 dynym në pronësi të saj dhe një pjesë e tokës është e marrë me qira. Kjo familje ka nje eksperiencë 20 vjeçare në kultivimim e fasuleve Trenare. Puna në fermë kryhet me mekanizma të modernizuara dhe përdor pleh organik për plehërimin e tokës.

Ferma Kristaq  COCI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

16,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasulja Trenare është një varietet me cilësi dhe rendiment shumë të lartë, plot vlera ushqyese dhe e pasur me proteina, të cilat jane shumë të nevojshme për organizmin .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5