Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nafke BERBERI

Ferma kultivon produkte bujqësore të cilat i tregëton, por gjithashtu kultivon edhe për të plotësuar të gjitha nevojat e e familjes me drithra, perime, edhe fruta. Puna në fermë kryhet nga familja me mjete të mekanizuara, por gjithashtu prodhimet në këtë fermë janë shumë cilësore dhe të shëndetshme. Plehu organik është plehërim bazë..

Ferma Nafke BERBERI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 38 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Dajti

Grurë i pastër dhe me vlera të larta ushqyese, i cili përdoret për prodhimin e bukës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule me vlera të larta ushqyese shumë e shijshme në konsumim.

Burxhak
Burxhak 150 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Bimë bishtajore, e cila përdoret si bazë ushqimore për bagëtinë, e pasur me karbohidrate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5