Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Alti HAXHI

Ferma ka një sipërfaqe prej 11 dynym, të cilën e ka mbjellë me domate dhe qepë ndërsa pjesën tjetër e përdor për të kultivuar bimë foragjere, e cila shërben si bazë ushqimore për stallën e derrave të cilën sapo e ka ndërtuar.

Ferma Alti HAXHI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Derra
Derra 300 Lekë/kg

3,000 krerë në 12 muaj

Derrat rriten në regjim stallor dhe ushqehen me bimë foragjere të cilat fermeri i siguron në tokat e tijë.

Qepë
Qepë 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Sturon

Varietet shumë cilësor dhe i shëndetshëm. Konsumohet e thatë ose e njomë.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

24,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Florida

Domate me vlera të larta ushqyese, e cila konsumohet e freskët ose turshi, por përdoret edhe për prodhimin e salcës së kuqe.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5