Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sali CANI

Kjo fermë merret me kultivimin e perimeve të fushës si: domate, speca, tranguj dhe rrush. Fermeri tregton rrush, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai tregton shumë pak produkte sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi. Z. Sali prodhon produkte cilësore prej 20 vjetësh.

Ferma Sali CANI
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe kanë shije të mirë.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë bio dhe përdoren për pjekje, sallatë, skuqje, gjellë dhe turshi.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Danezë

Përdoren për sallatë dhe turshi.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

400 kg në 1 muaj

Varieteti: Shesh i zi, sheshi bardhë.

Përdoret për konsum të freskët, prodhim rakie, vere dhe uthulle.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5