Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ferit ISAKU

Kjo fermë merret me kultivimin e foragjereve, si jonxhë, tërshërë, të perimeve të fushës si domate, speca, tranguj. Fermeri tregton jonxhë, tërshërë, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Z. Ferit i tregton produktet e tij në tregun vendas dhe ka 20 vjet që kultivon të tilla produkte.

Ferma Ferit ISAKU
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

600 kg në 1 muaj

Përdoret si ushqim për bagëtitë si masa e gjelbërt ashtu edhe prodhimi.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Zemër Kau

Janë kultivar bio dhe kanë një shije të vecantë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Kanë shije të mirë dhe përdoren për pjekje, skuqje, gjellë, sallatë dhe turshi.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Danezë

Përdoren për sallatë dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5