Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Musa DOSHI

Kjo ferme kultivon 3 dynym jonxhë, perime fushe si domate e speca, si edhe rrush ku prej tyre prodhon rakinë dhe verën. Fermeri tregton jonxhë, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Z. Musa ka një eksperiencë 20 vjecare ne prodhimin e këtyre produkteve bujqësore. Ai i tregton produktet e tij në tregun vendas.

Ferma Musa DOSHI
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

2,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Amerikane

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për sallatë, pjekje, skuqje, turshi dhe gjellë.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë.

Janë kultivar bio dhe kanë shije të vecantë.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/kg

30 litra në 1 muaj

Varieteti: Rrushi

Përdoret si pije dhe është e pregatitur me kujdes nga fermeri.

Verë
Verë 100 Lekë/litër

40 litra në 1 muaj

Varieteti: Rrushi

Përdoret si pije dhe ndihmon në kurimin e disa sëmundjeve të ndryshme si tensioni i ulët etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5