Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ndricim ISAKU

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, misrit, domates dhe rritjen e një viçi. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon produkte cilësore dhe bio, por del rrallë në treg sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi. Z. Ndricim ka 15 vjet që kultivon të tilla produkte bujqësore dhe blegtorale.

Ferma Ndricim ISAKU
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

400 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushim bazë për bagëtitë dhe ka vleraa ushqyese të larta.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Kanë një shije të vecantë. Janë kultivar bio.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë një mish të shijshëm sepse ushqehen me qumësht lope. Përdoret për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5