Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shaban BURRAJ

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, misrit dhe pak perime fushe si domate. Gjithashtu fermeri rrit edhe një lopë. Ai thuajse nuk tregton asgjë në treg sepse ka vetëm 1 dynym tokë në pronësi të tij. Fermeri prodhon produkte cilësore dhe bio. Z. Shaban ka 20 vjet që prodhon të tilla produkte.

Ferma Shaban BURRAJ
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

300 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

150 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Shërben si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe ka shije të mirë. Përdoret për sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Ka prodhimtari të lartë mishi dhe qumështi e nën produkteve të tij.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5