Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Albert SOTIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit dhe të perimeve të fushës si domate, spece dhe bamje. Fermeri prodhon sa për nevojat e veta familjare sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi. Fermeri prodhon produkte cilësor dhe bio. Ai ka mbi 15 vjet që kultivon të tilla produkte bujqësore.

Ferma Albert SOTIRI
Adresa Mlizë
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe kanë shije të mirë.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për sallatë, skuqje, pjekje, turshi dhe gjellë.

Bamje
Bamje 60 Lekë/kg

50 kg në 3 muaj

Përdoren për pregatitjen e gjellës dhe janë shumë të shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5