Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Prene SKENDERI

Kjo fermë merret me kultivimin e perimeve të fushës si patate, qepë, domate dhe 20 rrënjë rrush. Fermerja prodhon sa për nevojat e veta familjare dhe nuk tregton sepse ka një sipërfaqe të vogël toke prej 700 metrash. Ajo prodhon produkte cilësore dhe përdor fara bio prej mëse 20 vjetësh.

Ferma Prene SKENDERI
Adresa Mlizë
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: Farë vendi

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

50 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Përdoren për sallatë dhe gjellë. Konsumohen të njoma dhe të thata.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

50 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Kanë shije të mirë dhe përdoren për sallatë, gjellë, turshi, salcë.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Shesh i zi, sheshi bardhë.

Përdoret për konsum të freskët, prodhim rakie, vere dhe uthulle.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5