Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mustafa TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e 2 dynym misër, 2 dynym ullinj që nuk kanë hyrë akoma në prodhim, prodhimin e rakisë dhe perimeve të fushës si; domate e speca. Fermeri tregton misër dhe së shpejti pritet të dalë në treg me prodhimin e ullirit, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 20 vjetesh. Z. Mustafa i tregton produktet e tij në tregun vendas dhe janë të pëlqyera nga konsumatorët.

Ferma Mustafa TAHIRI
Adresa Mlizë
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

0 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi

Përdoret për kriposje dhe prodhim vaji.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Janë kultivar bio dhe përdoret për sallatë, salcë, gjellë, turshi.

Speca
Speca 30 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për sallatë, pjekje, skuqje, mbushje, salcë, gogozhare dhe turshi.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/litër

50 litra në 1 muaj

Varieteti: Rrushi

Përdoret si pije dhe është e pergatitur mirë nga fermeri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5