Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Celik MENKSHI

Ne kete ferme do te gjejme prodhime bio te zones te cilat rriten ne menyre natyrale si vica, keca, dhjath dhie.

Ferma Celik MENKSHI Ferma Celik MENKSHI Ferma Celik MENKSHI
Adresa Fshati Homezh
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djath dhie
Djath dhie 550 Lekë/kg

10 kg në 3 muaj

Varieteti: I bardhe

Djath cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese, prodhuar me qumësh të bagëtive të cilat kullosin në terren te lirë.

Keca
Keca 5.000 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Një pjesë e kecave tregëtohet ndërsa, pjesa tjetër mbahen për mbareshtrim. Kecat rriten në terren edhe ushqehen me qumësht.

Viça
Viça 55.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica kane mish te shishem me plot vitamina, jane te kerkuar ne tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5