Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sotir BOÇI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, ullinjëve, perimeve të fushës si; domate, speca, tranguj. Fermeri tregton misër, ullinj, ndërsa perimet i përdor për nevojat e veta familjare. Fermeri prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Ai ka 20 vjet që kultivon të tilla produkte dhe i tregton ato në tregun vendas dhe janë të kërkuara nga konsumatorët.

Ferma Sotir BOÇI
Adresa Mlizë
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi

Përdoret për kriposje dhe prodhim vaji.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Kanë shije të mirë dhe janë kultivar bio. Përdoret për sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Speca
Speca 30 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për sallatë, salcë, mbushje, pjekje, skuqje dhe turshi.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Danezë

Përdoren për sallatë dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5