Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ndricim BOÇI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, grurit, domates, specit dhe ullirit. Fermeri tregton misër dhe ullinj, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Z. Ndricim prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 15 vjetësh. Ai i tregton produktet e tij në tregun vendas dhe kërkohen nga konsumatorët.

Ferma Ndricim BOÇI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

400 kg në 1 muaj

Varieteti: Dajti

Përdoret për pregatitjen e një buke cilësor dhe të shijshme sepse kultivari është bio.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi dhe vajs.

Përdoren për kriposje dhe prodhim vaji.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për sallatë, mbushje, salcë, pjekje dhe turshi.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5