Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bihana TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, rrush, 2 krerë dhi dhe domate. Fermerja prodhon sa për nevojat e veta familjare dhe nuk tregton sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi. Ajo prodhon produkte cilësore dhe përdor fara bio prej 20 vitesh.

Ferma Bihana TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

300 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: Rozë

Janë kultivar bio e kultivuar ndër vite dhe kanë shije të mirë.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

50 kg në 1 muaj

Varieteti: Shesh i zi, sheshi bardhë.

Përdoret për konsum të freskët, prodhim rakie, vere, uthulle dhe lëngjeve të ndryshme.

Dhi
Dhi 10.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë vendi

Shërbejnë për prodhim qumështi dhe mishi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5