Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevat LICO

Ferma merret me mbarështrimin e deleve, për prodhimin e mishit dhe të qumështit. Ferma ka rreth 300 kokë dele, të cilat pjesën më të madhe të kohës i mban në kullotë në malin e Gramozit. Ferma gjithashtu kultivon edhe bimë foragjere me të cilat siguron edhe bazën ushqimore për bagëtinë.

Ferma Xhevat LICO
Adresa Rruga Ersek - Korce km 5.
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 350 Lekë/kg

250 krerë në 12 muaj

Shqerrat rriten dhe ushqehen në kullotë, ndërsa në dimër ushqehen me bimë foragjere si bërsi, panxhari edhe sillazh.

Qumësht
Qumësht 70 Lekë/litër

15,000 litra në 12 muaj

Qumësht cilësor dhe i kontrolluar nga shërbimi veterinar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5