Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rasim TOSHKOLLARI

Fema Rasim Toshkollari eshte nje ferme e vogel. Ne kete ferme prodhohet rreth 4000 kilogram tranguj ne vit. Trangujt jane varietet spartak te periudhes shtator-dhjetor. Fermeri ka nje lop per interesat e tij familjare. Ai nuk kultivon shume prodhime pasi i mungon uji per vaditje ne token e tij dhe kjo e ben te veshtire token per tu punuar.

Ferma Rasim TOSHKOLLARI
Adresa Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

4,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Spartak

Trangull i gjate i holle dhe shume i shijshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5