Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Elton TOSHKOLLARI

Ferma Elton Toshkollari eshte nje ferme e vogel qe merret me kultivimin e domates ne fshatin e Pirres. Domatet jane te tipit matias dhe ferma prodhon ne vit nje mesatare prej 5500 kilogramesh. Domatja del ne treg ne muajt prill-qershor dhe tregtohet me nje cmim prej 40 lekesh/kg.

Ferma Elton TOSHKOLLARI
Adresa Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

4,500 kg në 3 muaj

Varieteti: Matias.

Domate e shijshme e pranveres.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5