Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agron KICA

Ne fermen Agron Kica kultivohen patate. Patatja eshte varietet vendi dhe ka dy periudha pjekje, qershor dhe dhjetor. Cmimi i shitjes varion te 30 leke per kilogram dhe prodhohen mesatarisht 2000 kilogram ne vit.

Ferma Agron KICA
Adresa Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate e vogel e shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5