Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gentian PIRRA

Ferma Gentian Pirra ndodhet ne fshatin e Pirres ne Lushnje dhe merret me kultivimin e fasules. Ferma prodhon rreth 300 kilogram fasule vendi kokerrvogel. Per konsum familjar ai rrit disa shpeze si dhe kultivon fruta dhe perime te ndryshme.

Ferma Gentian PIRRA
Adresa Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 150 Lekë/kg

300 kg në 6 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e bardhe kokerrvogel.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5