Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ardian CILI

Ne fermen Ardian Cili kultivohen domate dhe tranguj. Domatja eshte varietet vendi dhe si sasi shkon rreth 600 kg ndersa trangulli eshte varietet i gjate dhe si sasi shkon te 800 kg ne vit. Te dyja kulturat jane te periudhes prill-qershor.

Ferma Ardian CILI
Adresa Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

600 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Domate e forte e shijshme.

Tranguj
Tranguj 45 Lekë/kg

800 kg në 3 muaj

Varieteti: I gjate.

Tranguj te shijshem te hershem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5