Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevit NOFULLA

Ferma ka një sipërfaqe prej 12000m2 në të cilën kultivon rrush, qershi, gjithashtu shet një vic qumshti dhe raki. Ferma ka eksperiencë të gjatë në bujsi dhe blektori.

Ferma Xhevit NOFULLA Ferma Xhevit NOFULLA Ferma Xhevit NOFULLA Ferma Xhevit NOFULLA
Adresa Fshati Rrodokal Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane te rritur me qumesht lope dhe yshqim te thate, kane mish shume te shishem dhe jane plot vitamina.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky variatet rrushi eshte shume i perhapur ne zone dhe eshte shume i pershtatshem per prodhimin e rakise dhe veres.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: rrushi

kjo raki eshte shume e perdorshme nga konsumatoret, perdoret edhe si ilac popullor.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5