Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fizi PAJA

Ky fermer meret me kultivimin e domates varieteti 420. Fermeri garanton cilesi te larte fale eksperiences disa vjecare. Pervec ketij produkti fermeri kultivon fruta dhe perime, te cilat i perdor per konsum vetjak. Kjo familje kultivon rreth 100 kunjtal domate ne 6 muaj.

Ferma Fizi PAJA
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 70 Lekë/kg

10,000 kg në 6 muaj

Varieteti: 420ce

Kjo domate eshte varietet 420, rezistente dhe e shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5