Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lefter TORRA

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e produkteve bio te zones. Ky fermer shet nje vic qumshti, djathe lope dhe raki.

Ferma Lefter TORRA Ferma Lefter TORRA Ferma Lefter TORRA
Adresa Fshati Rrodokal Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren, dhe ushqehen në stallë, me jonxhe, misër, grurë, dhe bimë të tjera foragjere.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Djathe i prodhuar nga qumeshti bio i lopeve te fermes.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 500 Lekë/litër

10 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki eshte e kerkuar nga tregu vendas, sherben edhe si ilac popullor.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5