Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ismail TORRA

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, nje vic ne vit. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Ismail TORRA
Adresa Fshati Rrodokali Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane te rritur me bime 100% bio dhe kane mish plot vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5