Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Romeo QOSE

Ky fermer ka disa vite qe meret me kultivimin dhe shitjen e domates dhe trangullit. Ai kultivon rreth 100 kunjtal domate varietet Matias dhe rreth 100 kunjtal trangull varieteti Spartak. Per nevojat e tij familjare ai prodhon perimet dhe fruta.

Ferma Romeo QOSE
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Matias

Domate rezistente ndaj motit.E pershtatshme per turshi kur eshte ende e pa pjekur mire.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Ky produkt eshe varietet i gjate, i shijshem dhe rezistent. Produkt bio, i shendetshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5