Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Aqif ABDURRAMANI

Prej disa vitesh ky fermer meret me prodhimin dhe shitjen e domates,varieteti Bela. Ai prodhon rreth 120 kunjtal domate ne vit dhe garanton produkt te shendetshem dhe qe mund te konsumohet nga e gjithe familja. Cmimi i shitjes varion nga 10-90 leke,ne varesi te kohes kur produkti del ne treg.

Ferma Aqif ABDURRAMANI
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela

Ky varietet domateje eshte i pershtatshem per sallat, gatime te ndryshme dhe per salce nese lihet te piqet shume mire.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5