Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir HALIMI

Fermeri kultivon bostan, si shalqinj dhe pjepra rreth 40000 kg ne vit. Fermeri ka një eksperience 13 vjeçare.

Ferma Fatmir HALIMI
Adresa Bishan
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Shalqi
Shalqi 12 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Një pjesë fermeri e ka te shartuar dhe në përmasa te mëdha dhe pjesën tjetër e ka natyral dhe kokërr vegjël. Ai gjithashtu kultivon pjepra të se njejtes cilësi. Përdoren për gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5