Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim PRENCE

Ne fermen Agim Prence do te gjeni domate dhe tranguj. Domatja eshte vendi dhe rritet ne sere ndersa trangulli eshte danez dhe po ashtu rritet ne sere. Ferma prodhon mesatarisht 10000 kilogram domate dhe 13000 kilogram tranguj ne vit.

Ferma Agim PRENCE
Adresa Fshati Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

10,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi.

Domate sere e pranveres. E kuqe dhe kokerrmadhe.

Tranguj
Tranguj 120 Lekë/kg

13,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Danez.

Trangull plot leng, per turshi ose sallate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5