Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ali ABDURRAMANI

Ky fermer prodhon trangull dhe domate prej disa vitesh.Perkatesisht prodhon 60 dhe 100 kunjtal ne vit. Domatja eshte varietet sere, ndersa trangulli varietet Danez. Fermeri rrit disa pula per nevojat e tij familjare, te cilat nuk i tregeton.

Ferma Ali ABDURRAMANI
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Sere

Domate sere, rezistente ndaj motit. Produkt i shijshem dhe bio.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt cilesor dhe i shendetshem. I pershtatshem per sallate dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5