Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Leonat CILI

Ne fermen Leonat Cili do te gjeni patellxhan dhe speca. Produktet jane varietet vendi dhe bio. Ferma prodhon mesatarisht 6000 kilogram patellxhan dhe 1500 kilogram speca ne vit.

Ferma Leonat CILI
Adresa Fshati Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patëllxhan
Patëllxhan 40 Lekë/kg

6,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi.

Patellxhan i gjate bio. I keshillueshem per gjelle, skuqje dhe pjekje.

Speca
Speca 45 Lekë/kg

1,500 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi.

Speca te shijshem vendi te keshillueshem per skuqje, mbushje, gjelle ose turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5