Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Andrea GJATA

Ky fermer meret me kultivimin e domates. Ai prodhon rreth 300 kuntal domate ne vit, e varietetit Bela. Ne kete periudhe ai eshte duke mbjelle fidane trangulli. Per interesat e tij familjare ai kultivon fruta dhe perime.

Ferma Andrea GJATA
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 20 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela

Domate e varietetit Bela, rezistente dhe cilesore. E rritur pa stimulues, pra eshte prodhim bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5