Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kostandin LOPAZI

Kjo familje prodhon rreth 150 kunjtal domate ne vit, e varietetit Bela. Ne kete periudhe fermeri eshte duke mbjelle fidane trangulli, per rendimentin e te cilit nuk shprehet dot sepse gjithcka varet nga ecuria gjate rritjes e fidanit dhe nga moti.

Ferma Kostandin LOPAZI
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 10 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela

Domate kokerr vogel, e shijshme dhe produkt bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5