Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Paskal CACA

Ferma merret me kultivimin e kumbullave dhe te rrushit, në një sipërfaqe toke prej 6000 m2. Ferma ushtron aktivitetin e saj prej 15 vitesh dhe prodhimi rritet ne kushte natyrale.

Ferma Paskal CACA Ferma Paskal CACA
Adresa Fshati Grabovice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Resling

Ky varietet rrushi rritet ne kushte natyrale dhe eshte i sperkatur me pesticide per tu mbrojtur nga demtuesit.

Kumbull
Kumbull 50 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Tropojane

Kjo lloj kumbulle eshte e pershtatshme me klimen e zones dhe eshte e preferuar ne tregun vendas. Ajo perdoret per recel, komposto, gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5