Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Myzafer BARDHI

Fermeri ka një eksperiencë të gjatë që merret me kultivimin e Rrushit , qershive dhe gjithashtu shet edhe nje vic, prodhimi kultivohet në një sipërfaqe toke prej 500m2 ushtron këtë aktivitet. Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar për të vjelë prodhime cilësore. plehu organik është plehërimi bazë dhe ai kimik si plotësues.

Ferma Myzafer BARDHI Ferma Myzafer BARDHI Ferma Myzafer BARDHI
Adresa Fshati Grabovice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Shehs i zi

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar.

Qershi
Qershi 150 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. kanë mish të shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5