Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar BARDHI

Kjo fermë merret me kultivimin e qershive, rrushit, kumbullave që prej 20 vitesh. Çdo gje në këtë fermë është bio.

Ferma Bujar BARDHI Ferma Bujar BARDHI Ferma Bujar BARDHI
Adresa Fshati Grabovice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkureter

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Kumbulla
Kumbulla 70 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Tropojane

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5