Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Aleksander BARDHI

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Keto shitje jane 1000 kg Qershi bisht shkurtera dhe 600 kg kumbulla.

Ferma Aleksander BARDHI Ferma Aleksander BARDHI
Adresa Fshati Grabovice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kumbulla
Kumbulla 70 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Tropojane

Keto lloj kumbullash jane te kerkuara ne tregun vendas, jane te rritura ne menyre natyrale.

Qershi
Qershi 110 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkureter

Keto qershi jane bio te rritura ne menyre natyrale dhe jane te kerkuara ne treg.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5